Recept na jemné a šťavnaté kotlety.
Odkaz skopírovaný
Sekané kuracie rezne – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/
Kuracie rezne – tradičné jedlo na večeru, ponúkame vám nový zaujímavý recept na sekané rezne, ktorý spestrí váš jedálniček. Z jednoduchých ingrediencií vznikne skutočné majstrovské dielo.
Mimochodom, kotlety možno dodatočne pripraviť na pare, uvádza My s odkazom na myroslava_pekariuk.
Mohlo by vás zaujímať: Polievka podľa babičkinho receptu – hit jesene
Kuracie mleté rezne – recept
Ingrediencie:
- kuracie filé 1 kg
- cibuľa 2 ks.
- kukurica 5 PL.
- tvrdý syr 150 g
- vajcia 2 ks.
- smotana 150 ml
- múka 3 PL.
- sušený kôpor
- soľ
- korenie
Kuracie filé a cibuľu nakrájajte na kocky a tvrdý syr nastrúhajte na hrubom strúhadle.
V miske zmiešame filé, cibuľu, rozšľaháme vajcia, pridáme kukuricu, kôpor, soľ, korenie, syr, smotanu a múku.
Všetko dobre premiešame.
Na panvici rozohrejte rastlinný olej a kotlety opečte z oboch strán dozlatista.
Dobrú chuť!
Pozrite si video, ako pripraviť nakrájané kuracie rezne:
Mohlo by vás zaujímať:
O osobe: Miroslava Pekariuk
Miroslava Pekariuk je účastníčka kuchárskej televíznej šou „Masterchef“ z Ivano-Frankivska. Miroslava rada varí mäso a šaláty, pričom kombinuje zaujímavé chute. Sníva o tom, že v budúcnosti vydá vlastnú knihu a bude zdieľať super recepty na sociálnych sieťach.
Ak si všimnete chybu, zvýraznite potrebný text a stlačením klávesovej skratky Ctrl+Enter informujte redakciu.

