Kotlety bez mletia a šúľania: jedinečný recept

Recept na jemné a šťavnaté kotlety.

Odkaz skopírovaný

Sekané kuracie rezne – recept / koláž: My, foto: depositphotos.com/

Kuracie rezne – tradičné jedlo na večeru, ponúkame vám nový zaujímavý recept na sekané rezne, ktorý spestrí váš jedálniček. Z jednoduchých ingrediencií vznikne skutočné majstrovské dielo.

Mimochodom, kotlety možno dodatočne pripraviť na pare, uvádza My s odkazom na myroslava_pekariuk.

Mohlo by vás zaujímať: Polievka podľa babičkinho receptu – hit jesene

Kuracie mleté rezne – recept

Ingrediencie:

  • kuracie filé 1 kg
  • cibuľa 2 ks.
  • kukurica 5 PL.
  • tvrdý syr 150 g
  • vajcia 2 ks.
  • smotana 150 ml
  • múka 3 PL.
  • sušený kôpor
  • soľ
  • korenie

Kuracie filé a cibuľu nakrájajte na kocky a tvrdý syr nastrúhajte na hrubom strúhadle.

V miske zmiešame filé, cibuľu, rozšľaháme vajcia, pridáme kukuricu, kôpor, soľ, korenie, syr, smotanu a múku.

Všetko dobre premiešame.

Na panvici rozohrejte rastlinný olej a kotlety opečte z oboch strán dozlatista.

Dobrú chuť!

Pozrite si video, ako pripraviť nakrájané kuracie rezne:

Mohlo by vás zaujímať:

O osobe: Miroslava Pekariuk

Miroslava Pekariuk je účastníčka kuchárskej televíznej šou „Masterchef“ z Ivano-Frankivska. Miroslava rada varí mäso a šaláty, pričom kombinuje zaujímavé chute. Sníva o tom, že v budúcnosti vydá vlastnú knihu a bude zdieľať super recepty na sociálnych sieťach.

Ak si všimnete chybu, zvýraznite potrebný text a stlačením klávesovej skratky Ctrl+Enter informujte redakciu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Užitočné tipy a triky pre každodenný život